Fiverr Forum

Cover Photo is only showing for myself?


#1

This is my first time posting here, as I can usually find the answers I am looking for via the search form. In this particular case I could only find an abundance of questions regarding the measurements of the image, which… doesn’t help me.



As you can see from the image I’ve attached, the Banner seems to have uploaded without a Problem, but it’s only showing for me, when I am logged in. Other users, logged in or not, are unable see it. ):



At first I assumed that it might be under review or something, but it’s been over 48 hours now. The video I’ve uploaded went through after four to five hours as well. This leads me to believe it’s an error, but I might be wrong.



Has anyone else had this happen before, know the reason for this, or even better- does anyone know a fix to this? (:



Thanks for all your help in advance.



Cheers,

Sasa


#2

Hi, dear. If we speak about this gig, https://www.fiverr.com/kazuyasasa/create-this-youtube-outro I don’t see the cover image either. So, try to upload it again. Yesterday, I was editing my gigs and adding new cover images, when I saved the gig I couldn’t see them either. So, I clicked on “Edit Gig” and re-uploaded everything again. For the past few weeks Fiverr has a lot of bugs. I think it one of them.


#3

By the way, the video works fine. Can you please check this gig https://www.fiverr.com/volodymyrpro7/give-you-my-7-minute-old-school-healthy-workout Do you see the cover image?


#4

Thanks for your response, but I already tried that and still nothing unfortunately.



The link to your own gig also doesn’t show one for me I am afraid. :confused:


#5

Reply to @kazuyasasa: Thank you! I think we need to contact Customer Support.