Image Previews Won't Update


#1

I’m editing one of my gigs… trying to replace the old, small sized image previews to the new, larger sized ones. The problem is, after I saved the editing, it’s still showing the old images. Anyone experienced this? ~X(


#2

That happened to me twice. Wasn’t able to notice it at first :slight_smile:



Maybe you were using the same filename as the previous image. Try renaming the new image then upload it again :slight_smile:



Hope this helped!


#3

Oh it worked =D>

Thanks


#4

Happy to help :slight_smile:


#5

That happened to me twice. Wasn’t able to notice it at first :slight_smile:



Maybe you were using the same filename as the previous image. Try renaming the new image then upload it again :slight_smile:



Hope this helped!


#6

Oh it worked =D>

Thanks


#7

Happy to help :slight_smile:


#8

That happened to me twice. Wasn’t able to notice it at first :slight_smile:



Maybe you were using the same filename as the previous image. Try renaming the new image then upload it again :slight_smile:



Hope this helped!


#9

Oh it worked =D>

Thanks


#10

Happy to help :slight_smile:


#11

That happened to me twice. Wasn’t able to notice it at first :slight_smile:



Maybe you were using the same filename as the previous image. Try renaming the new image then upload it again :slight_smile:



Hope this helped!


#12

Oh it worked =D>

Thanks


#13

Happy to help :slight_smile:


#14

That happened to me twice. Wasn’t able to notice it at first :slight_smile:



Maybe you were using the same filename as the previous image. Try renaming the new image then upload it again :slight_smile:



Hope this helped!


#15

Oh it worked =D>

Thanks


#16

Happy to help :slight_smile: