Fiverr Forum

Video thumbnail wont set to what I choose?


#1

Used to sell here a couple years ago, now I can’t get a single order. That’s a personal problem. But one thing that doesn’t help is being unable to set my video thumbnail correctly. I know it takes hours to update but once it does its not what I picked. It’s like it either pics something a few seconds before or after I keep trying to change it so it’s somewhere in the middle of the segment I want but I keep not getting it. Is this a bug?


#2

I’ve wasted hours on this in the past!

Here’s what I do - not saying it’s the only way, but it seems to work for me:
In Chrome -
Go to your gigs, and click the drop down for the gig you’re looking at and choose ‘edit video’ - go through picking your thumbnail, saving etc.
Check it a while later in Firefox and it will have changed! Only change it once - I know it’s tempting to keep going back to see if you can do it again, but it does work. :slightly_smiling_face:

Good luck! :sunny:


#3

Thanks I’ll try. But not super obtimistic, I googled a similar answer and just tried viewing it in edge since I changed it on fire fox last night and still a no go.


#4

Honestly - it works for me - it takes several days (sometimes never!) for me to see the changes in Chrome, but once I’ve changed it in Chrome, the changes show up in Firefox.


#5

After changing your thumbnail.clear browser cache and data.it’s work for me :slightly_smiling_face:


#6

I see your thumbnail’s changed - that’s great! :slightly_smiling_face:


#7

I deleted my video and made a new one with a bigger thumbnail in the front lol. I do want it to have the your personal video editor image, but I also want it to be the gig video. Right now I think it’s showing one of the images I uploaded.